Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον φετινό εντυπωσιακό Ατρόμητο. Μετά λοιπόν την ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στα Γιάννινα, οι Περιστεριώτες επέστρεψαν σε ρυθμούς κανονικότητας. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε χθες της Λάρισας με 1-0, πρόσθεσε τρεις πόντους στο σακούλι της και έφτασε τους 37 στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, βρήκαν δημιουργία και κυκλοφορία μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά η Λάρισα δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική, με τη θεσσαλική ομάδα να προσπαθεί να περιορίσει τους Περιστεριώτες.

Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο. Ηταν η ομάδα που είχε κυκλοφορία, η ομάδα που έψαχνε το γκολ. Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, έκανε την κίνηση που βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, βάζοντας στο παιχνίδι τον νεοαποκτηθέντα Μπρούνο. Ο Κάναντι ανακάτεψε την τράπουλα με τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε και τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Ντάουντα στο 61′, με τον Νιγηριανό να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή συνεργασία που είχαν Μπρούνο και Ντιγκινί. Το γκολ αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα του Περιστερίου, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έψαξε και το δεύτερο γκολ. Είχε μάλιστα κάποιες καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Η ουσία για τους γηπεδούχους είναι πως επέστρεψαν στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε στο Περιστέρι με πολύ καλή ψυχολογία. Θυμίζουμε ότι η Λάρισα είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία (0-0) την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ είχε κερδίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για το Κύπελλο με 2-1. Στο χθεσινό παιχνίδι, πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βάλουν δύσκολα στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (46′ Μπρούνο), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς (71′ Μάντσον), Βασιλακάκης (88′ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20′ Κρίζμαν, 67′ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75′ Περόνε), Μασούρας.