Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πολυσέλιδου υπομνήματος, στο οποίο υποστήριζε ότι δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει, υποστηρίζει πως δεν δολοφόνησε αυτός την άτυχη εφοριακό.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό» δήλωσε στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

«Θέλανε την κοπέλα να τη φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, προχώρησε μεγάλη απόσταση, της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον καθ΄ομολογία δολοφόνο της Δώρας, τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητά τους.

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ’ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επισήμανε.