Γιάννης for President; Γιατί όχι, αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ασχολείται με πιο σοβαρά πράγματα όπως το μπάσκετ. Το σίγουρο είναι πως αν έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος στην ελληνική ομογένεια θα έβγαινε με τα τσαρούχια.

Φιλαδέλφεια (14/4/2015), Σακραμέντο (6/11/2016), Νέα Υόρκη (3/12/2016), Κλίβελαντ (8/11/2017), Βοστώνη (5/12/2017), Τορόντο (1/1/2018). Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πόλεις των ΗΠΑ όπου έχει γίνει χαμός όταν περνάει από εκεί ο «Greek Freak», ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς που τον αποθεώνουν σε όλα τα γήπεδα και προκαλεί φρενίτιδα στους ομογενείς, τους οποίους ενώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Στη Βοστώνη τον περίμεναν παραδοσιακοί χοροί, ελληνικές σημαίες και πάνω από 2.000 Ελληνες, ενώ στη Νέα Υόρκη την εκδήλωση είχε οργανώσει ο ομογενής προπονητής Δημήτρης Πριστούρης, που είχε συγκεντρώσει πάνω από 150 Ελληνόπουλα της Ομογένειας.

Στο Κλίβελαντ, ο Γιάννης τραγούδησε τον εθνικό ύμνο μαζί με τους ομογενείς, ενώ ο πιο πρόσφατος σταθμός ήταν ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο Σικάγο, στον αγώνα με τους Ράπτορς.

Μπορεί οι Μπακς να ηττήθηκαν στην παράταση, αλλά τον Αντετοκούνμπο τον περίμενε μέχρι και βασιλόπιτα (!) από τους Ελληνες της Ομογένειας, που μάλιστα έμειναν στις εξέδρες φωνάζοντας συνέχεια και ρυθμικά «MVP» για τον Γιάννη, ενώ τραγούδησαν με υπερηφάνεια τον εθνικό ύμνο όταν επέστρεψε στο παρκέ ο έλληνας σουπερστάρ, που φυσικά μοίρασε ακούραστα δεκάδες αυτόγραφα, αρνούμενος πάντως και πάλι να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία, ζητώντας την μπλούζα του συγκεκριμένου φιλάθλου για να του δώσει αυτόγραφο!

Πριν αποχωρήσει, τους παρότρυνε να μείνουν ενωμένοι και να υποστηρίζουν την ελληνική ομογένεια, την οποία ίδιος στέλνει στα ουράνια σε κάθε εμφάνισή του.