Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο (φωτογραφία) παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Ιντερνασιονάλ. Την ίδια ώρα η Τραμπζονσπόρ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του βραζιλιάνου στόπερ, τουλάχιστον με βάση τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Αν όντως Βραζιλιάνοι και Τούρκοι επιθυμούν τόσο πολύ την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με τα χρήματα που προσδοκά να βάλει στα ταμεία του το Τριφύλλι από ενδεχόμενη πώληση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Μια μονομαχία ανάμεσα σε Ιντερνασιονάλ και Τραμπζονσπόρ μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους Πράσινους, τη στιγμή που ρεπορτάζ βραζιλιάνικων ιστοσελίδων ανεβάζουν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού στις 850.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πάντως ότι στις συζητήσεις των Πρασίνων με τη βραζιλιάνικη ομάδα πριν από δύο εβδομάδες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Η Ιντερνασιονάλ δεν πλησίασε το συγκεκριμένο ποσό αλλά πλέον υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από την Τραμπζονσπόρ και ίσως η βραζιλιάνικη ομάδα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά. Οσον αφορά την τουρκική ομάδα, είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να δώσει άμεσα τις 500.000 ικανοποιώντας τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τουρκικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τη μετακόμιση του Μολέντο στην Τουρκία. Η ουσία για τον Παναθηναϊκό είναι πως αναμένονται άμεσες εξελίξεις στο θέμα της πώλησης του Βραζιλιάνου.

«Πρέπει να βιαστεί η Αντερλεχτ»

Ο Μολέντο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Νίκλας Χουλτ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Αντερλεχτ, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στον βελγικό Τύπο υπήρχαν δημοσιεύματα για τον σουηδό αμυντικό, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν: «Η Aντερλεχτ θέλει τον Χουλτ του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει όμως να βιαστεί, γιατί τον θέλει και ο ΠΑΟΚ».