Ο Πωλ Γουίλκοξ, πρόεδρος της Nissan Europe, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας ως προσκεκλημένος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Ο πρόεδρος της Nissan Europe είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση, τις επιδόσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της Nissan σε εννέα γεωγραφικές περιοχές, από το Ηνωμένο Βασίλειο έως και τη Ρωσία.

Ο ρόλος του είναι ο συντονισμός, η καθοδήγηση και η χάραξη της στρατηγικής κατεύθυνση της μάρκας στην Ευρώπη, σε όλο το εύρος των επιχειρηματικών της διαστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ο κ. Γουίλκοξ έλαβε και ένα ιδιαίτερα σημαντικό δώρο.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας κος Τάκης Θεοχαράκης, δώρισε στη Nissan Europe ένα σπάνιο Patrol του 1976, το οποίο διατηρούσε σε άριστη κατάσταση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ιστορικών μοντέλων της Nissan, στον Ασπρόπυργο. .

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co. από το 1961.