Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έφυγε με σημαντική νίκη από τη «Mercedes-Benz Arena», επικρατώντας 2-0 της γηπεδούχου Στουτγάρδης, στην εναρκτήρια συνάντηση της 15ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες», με βασικό τον Παναγιώτη Ρέτσο που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Μπαουμγκάρτλινγκερ, πήραν προβάδισμα με τον Κάι Χάβερτς στο 20΄ και διπλασίασαν με κεφαλιά του Λαρς Μπέντερ στο 80΄. Με τους γηπεδούχους επανεμφανίστηκε, μετά τον τραυματισμό του, ο Τάσος Δώνης.

ΙΣΠΑΝΙΑ:Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Αλαβές, η οποία στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της ισπανικής Λίγκας επικράτησε εντός έδρας με 2-0 επί της Λας Πάλμας. Τα γκολ σημείωσαν οι Ιμπάι (23′) και Ελ Χαντάντι (55′).

ΓΑΛΛΙΑ: Η Στρασμπούρ έφυγε θριαμβεύτρια από το «Matmut Atlantique», όπου νίκησε τη γηπεδούχο Μπορντό με 3-0 στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπαοκέν κι όταν ο Λιενάρ διπλασίασε στο 38΄ το ματς δεν είχε γυρισμό για τους «γιρονδίνους», που δέχθηκαν και τρίτο γκολ, από τον Τεριέ (64′).