Ως το πρώτο αποφασιστικό παιχνίδι της σεζόν, χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας με αφορμή την συνάντηση της Παρασκευής με την Νάπολι στο Σαν Πάολο:

«Το παιχνίδι με τη Νάπολι είναι μια καλή δοκιμασία πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το πρώτο αποφασιστικό παιχνίδι της σεζόν: πρέπει να πάμε στους «16», δεν πρέπει να αποτύχουμε», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

«Το παιχνίδι με την Νάπολι είναι σημαντικό, μια καλή δοκιμασία, μια πρόκληση με μεγάλη γοητεία. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Νάπολι, πρέπει να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα. Είναι μια σημαντική αλλά όχι καθοριστική αναμέτρηση»,

σημείωσε ο Αλέγκρι.

.

«Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για δύο αποτελέσματα. Η νίκη θα είναι ένα καλό άλμα προς την κορυφή, αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλή. Η Νάπολι έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμάς και ο Σάρι είναι καλός στο να εκμεταλλεύεται το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Πάντως η Νάπολι είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, κάνει μία εντυπωσιακή πορεία», πρόσθεσε.