Την άποψή του ότι η ΑΕΚ και η Μίλαν είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Για την άσχημη εμφάνιση της Μίλαν: «Λέτε ότι είναι κακό το αποτέλεσμα επειδή δεν κερδίσαμε. Στο β’ ημίχρονο όμως παίξαμε με περισσότερη ταχύτητα και κινηθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά σταματήσαμε. Στο β’ οι παίκτες δεν πάτησαν φρένο, έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι η απόδοση ήταν κακή».

Για το αν είναι τόσο δύσκολο να μεταδώσει το δικό του πάθος στην ομάδα: «Στο πρώτο είχαμε λίγη κίνηση της μπάλας, στο δεύτερο καλύτερα. Μαρκάραμε, η ομάδα πολέμησε και το αποδεικνύει και το δοκάρι του Μοντολίβο. Ασφαλώς όμως μπορούμε να κάνουμε παραπάνω».

Για το πώς νιώθει τον πάγκο του μετά τα 90 λεπτά: «Δεν μπορώ μετά από κάθε ματς να απαντάω τα ίδια. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου. Τίποτα δεν μας έκαναν δώρο, το κερδίσαμε. Πέρσι κάποιες ομάδες ήταν έξω από το Europa League. Ασφαλώς και σήμερα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά η βαθμολογία μας δίνει μια ασφάλεια για το μέλλον».

Για το αν θεωρεί ότι ΑΕΚ και Μίλαν είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Πιστεύω πως ναι. Απ’ αυτά που είδα εγώ στα δυο παιχνίδια η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει και πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να περάσουμε εμείς και εκείνη. Είναι μια ομάδα συμπαγής και γρήγορη. Το κοινό ήταν φανταστικό, υποστήριζε πολύ την ομάδα του και αυτό είναι πάντα καλό, όταν δεν υπάρχει φανατισμός στις εκδηλώσεις του κόσμου».