Αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη Τύπου αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Το μήνυμα που έστειλε στους συμπαίκτες του ως αρχηγός: «Σίγουρα είχαμε μια ομιλία οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ότι είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο αρχής γενομένης από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κάνουμε μια αντεπίθεση».

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μπλοκάρει τους αστέρες της Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια. Η δουλειά που πρέπει να κάνουμε την ξέρουν οι προπονητές και θα μας την αναλύσουν σήμερα κι αύριο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχει η Μπαρτσελόνα»

Πως περιμένετε ότι θα υποδεχτεί ο κόσμος τον Βαλβέρδε: «θα έχει μια θερμή υποδοχή, επειδή του αξίζει. Είναι σπουδαίος προπονητής που έχει φτάσει στην κορυφαία ομάδα επειδή το αξίζει. Εμείς δεν ασχολούμαστε, όμως και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει απαιτήσεις να νικάει σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου: «Το να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό και να παίζεις με αυτή την ομάδα στόχος είναι να κερδίσεις. Είτε παίζεις με την Μπαρτσελόνα, είτε με οποιαδήποτε αντίπαλο. Αύριο με τη δύναμη του κόσμου θα παίξουμε πάρα πολύ καλά και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε, όμως, πόσο δύσκολο είναι αυτό».