Αλλο ένα τυπικό απόγευμα μακριά από την Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε γκολ που περιγράφει απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να σπάσει το ρόδι εκτός έδρας.

Από τη μια μεριά με δύο ήττες (Κέρκυρα και Παναιτωλικό) και δύο ισοπαλίες (Πλατανιά και Λαμία), το «επαρχία μου, αμαρτία μου» αποδίδει την εικόνα και την (αν)αποτελεσματικότητα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη εκτός Αττικής, από την άλλη όμως το γκολ που δέχθηκε στο 37′ ενδεχομένως περιγράφει πιο πιστά τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει. Σε ισχυρό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να διώξει, κάτι που κατόρθωσε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά ο Χουλτ! Η μπάλα από το κεφάλι του Σουηδού βρήκε στο πόδι του Κουλιμπαλί και γύρισε προς το τέρμα, ο Χουλτ προσπάθησε αν και πεσμένος να τη διώξει, αλλά απλώς χρεώθηκε εκείνος το αυτογκόλ. Οπου φτωχός και η μοίρα του!

Πιθανότατα η μοίρα του ΠΑΟ θα ήταν καλύτερη αν αγωνιζόταν με πάθος και αποφασιστικότητα στο πρώτο μέρος, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια, ή αν ο Μολίνς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν πιο τυχερός και με buzzer-beater σαν του Χίλιεμαρκ με τη Λάρισα, την περασμένη αγωνιστική, έκανε την ανατροπή. Ο Σουηδός, που είχε ισοφαρίσει στο 85′ σε μια φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως δεν τηρήθηκε fair-play, σαν μπασκετμπολίστας ποστάρισε τον αντίπαλό του, ρολάρισε και εξαπέλυσε σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60′ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65′ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86′ Ντακόλ).

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70′ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46′ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62′ Καμπέσας), Μολίνς.