Οι προπονητές του πιστεύουν ότι θα έχει μεγάλη εξέλιξη. Η εφημερίδα «Guardian», δε, τον συμπεριέλαβε στα 60 σημαντικότερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Γιώργος Αντζουλάς: Γεννήθηκε στην Πάτρα τον Φεβρουάριο του 2000, δυνατός, ψηλός (1,91 μ.), αγωνίζεται στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Παίκτης με αντίληψη και σωστές τοποθετήσεις, στοιχεία που αντισταθμίζουν την έλειψη ταχύτητας» αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό για τον 17χρονο Αντζουλά. Εχει καταφέρει να συνδυάζει το ίδιο καλά ποδόσφαιρο και σχολείο, καθώς είναι είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου με εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο Γιώργος Αντζουλάς είναι στον Αστέρα από 14 χρονών. Πέρυσι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα της Κ-17, στο οποίο ο Αστέρας έφτασε έως τον τελικό και ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Κ-20 Γιώργος Γεωργουλόπουλος δίνει το προφίλ του 17χρονου ποδοσφαιριστή: «Εξυπνος, ξέρει να διαβάζει άριστα το παιχνίδι, είναι ψύχραιμος και έχει πολύ καλή τεχνική επιδεξιότητα για κεντρικός αμυντικός. Αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι, στο γήπεδο δείχνει πολλές φορές μεγαλύτερος σε ηλικία, ενώ ξέρει να κρύβει τις αδυναμίες του. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, το καλό όμως είναι το δεξί» σημειώνει ο Γεωργουλόπουλος, προσθέτοντας ότι ο Αντζουλάς μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του αμυντικού χαφ, κάτι που έχει συμβεί σε κάποια παιχνίδια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κληθεί από πέρυσι να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο τότε προπονητής Στάικος Βεργέτης τον είχε παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια, ενώ με την πρώτη ομάδα θα κάνει κι φέτος προπονήσεις, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και του νέου προπονητή Σάββα Παντελίδη. Ο νεαρός παίκτης έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα κάτω των 17, ενώ από τον περασμένο Αύγουστο έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε τόσο με τον Αντζουλά όσο και με κάποια άλλα παιδιά που έχουν πολύ καλά στοιχεία, ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες τους» πρόσθεσε ο Γεωργουλόπουλος.