Αν άκουσαν τόσες φορές τη λέξη ενέργεια από τα χείλη του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς οι εκπρόσωποι του Τύπου, στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο σέρβος προπονητής πρέπει να έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ενόψει του αποψινού αγώνα ρεβάνς (21.00, Cosmote1) με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ο 43χρονος προπονητής είπε πως περιμένει και ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν ενέργεια, επισήμανε ότι η ενέργειά τους θα περάσει στον κόσμο, σημείωσε ότι η ενέργεια θα είναι το κλειδί του ματς και ομολόγησε πως το «μόνο που τον αγχώνει είναι να δείξουν οι παίκτες του την ενέργεια που πρέπει».

Ο Στανόγεβιτς δεσμεύτηκε ότι απόψε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα «δουν έναν καλύτερο ΠΑΟΚ» και τόνισε με κάθε τρόπο πως δεν νιώθει άγχος ούτε για τη ρεβάνς του 1-1 ούτε για κανέναν παρόμοιο αγώνα. «Είχαμε μια κακή απόδοση στο πρώτο ματς. Σίγουρα σε αυτό το ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Το πόσο καλύτεροι είναι κάτι που θα το δείτε κι εσείς» δήλωσε αρχικά ο σέρβος προπονητής, ο οποίος την τελευταία στιγμή είδε τον Στέφανο Αθανασιάδη να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να αποχωρεί από τη χθεσινή, τελευταία, προπόνηση της ομάδας του. Ο Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει επίσης τους Λεβέκ, Μπρκιτς, Μυστακίδη και Γλύκο που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

«Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δείξουμε παραπάνω ενέργεια, όλοι θα πρέπει να είμαστε 200% πιο ενεργητικοί στην απόδοσή μας. Δουλέψαμε σε κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες θεωρώ ότι είναι αρκετές για να δείξουν διαφορά στο επίπεδο απόδοσης της ομάδας. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην απόδοσή μας και αυτή η ενέργεια να περάσει σε όσους θα βρίσκονται στο γήπεδο» υπογράμμισε ο σέρβος προπονητής.