Το παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ διακόπηκε καθώς ένα κουτάκι μπύρας που πετάχτηκε από την εξέδρα χτύπησε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στα αποδυτήρια και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης αποχώρησε με τους συνεργάτες του στα αποδυτήρια και μετά από πολλές συζητήσεις, ύστερα από μιάμιση ώρα, ανακοίνωσε την οριστική διακοπή.

Ηταν το 54ο λεπτό του αγώνα και είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ των παικτών. Μετάαπό μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μολέδο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και κατόπιν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ «αρπάχτηκε» με τον Μπεργκ. Ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον Σάκχοφ να ρίχνει κλωτσιές στον πεσμένο Μπεργκ, τον Χουλτ να κινείται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ κι εκείνος να επιχειρεί να τον χτυπήσει.

Στο σημείο της διακοπής ο Παναθηναϊκός προηγείτο 1-0 με γκολ του Μπεργκ στο 9′, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Βλαχοδήμου και Ουάρντα.