Στην Προύσα, όπου είχε δώσει τα πρώτα (έστω φιλικά) ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν, τελείωσε το ευρωπαϊκό όνειρο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Η φυσιολογική ήττα (3-0) από την τοπική Μπούρσα έφερε το τρόπαιο στην τουρκική ομάδα (όπως το 2015) καθώς υπερκάλυψε τη νίκη των Ερυθρολεύκων στου Ρέντη (3-2).

Ομως για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας του Μπράνκο Κοβάσεβιτς, αυτή ήταν ουσιαστικά η αρχή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα έφτασε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ενα τμήμα που ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πριν από λίγα χρόνια, αλλά η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφάσισε όχι απλώς να το στηρίξει (στην επάνοδό του από την Α2 στην Α1) αλλά να το ενισχύσει κιόλας, με αποτέλεσμα αυτή η ομάδα να έχει κατακτήσει τα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματα (διεκδικεί τώρα το 5ο) και τα επτά τελευταία Κύπελλα, με το μέλλον να της ανήκει.

n Θα υπάρξει φιναλίστ ή παράταση στην πρώτη ημιτελική σειρά;

Απόψε (19.00, Novasports 3) στο κλειστό Γ. Τριαντάφυλλος του Δήμου Βέλου Βόχας, ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον κυπελλούχο Ολυμπιακό και ψάχνει την πρώτη του νίκη για να μειώσει το σκορ της σειράς σε 1-2 και οι δύο ομάδες να παίξουν ξανά μεθαύριο στο ίδιο γήπεδο.