Απίστευτη καταγγελία Ολυμπιακού, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.Σύμφωνα με αυτήν, παίκτες και μέλη της ομάδας δέχτηκαν επίθεση και χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ !Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς μίλησε για εποχές χούντας:

«Με το που τελειώνει το παιχνίδι και ενώ έχουν μπει κάποιοι παίκτες μας στα αποδυτήρια, μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε το χώρο εκεί και άρχισε να χτυπάει με τα γκλόμπ στο κεφάλι αδιακρίτως παίκτες και μέλη της ομάδας !

Ο Νικολάου, αρχηγός της εθνικής Ελπίδων, έκανε το λάθος να είναι με πολιτικά και τον ξυλοκόπησαν όπως χτυπήθηκαν και ο Ανδρούτσος με τον Καπίνο, με τον τελευταίο να του λέει: Ρε παιδιά τι κάνετε, είμαστε παίκτες, είμαι παίκτης της εθνικής ομάδας.

Για ένα επτάλεπτο περίπου χτυπούσαν αδιακρίτως, μέχρι και αστυνομικούς από την ομάδα καταπολέμησης της βίας, αλλά και τον φροντιστή της ομάδας μας, τον Καραπιπέρη, που για είκοσι και πλέον χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Εβλεπαν ανθρώπους αιμόφυρτους και δεν σταμάταγαν να χτυπάνε.

Όταν απευθυνθήκαμε στον υπεύθυνο, μας είπε κάντε μηνύσεις. Θα κάνουμε, αλλά έχουμε βαρεθεί πλέον» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, που θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Και ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής στάθηκε σε αυτό το σημείο: «Ήταν απίστευτο, πήγα προς τα αποδυτήρια μετά τις δηλώσεις και είδα τον φροντιστή μας χτυπημένο αλλά και μια κατάσταση πρωτόγνωρη που δεν την έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι αστυνομικοί χωρίς λόγο στο φινάλε του αγώνα και ενώ οι τελευταίοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποχωρούσαν από τη θύρα των φανατικών αποχωρούσαν, έκαναν επίθεση (ενώ υπήρχαν προστατευτικά πλέξι γκλάς) και άρχισαν να χτυπούν με γκλόμπ τα προστατευτικά.

Αυτό πυροδότησε την αντίδραση των οπαδών με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και εκτός γηπέδου όπου έγινε και χρήση χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι οπαδοί πετούσαν κροτίδες και καπνογόνα και οι αστυνομικοί απαντούσαν με δακρυγόνα σε μια πολεμική ατμόσφαιρα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πλέον από την ίδια την κυβέρνηση να πάρει θέση για αυτό το πρωτοφανές περιστατικό με την επίθεση των ΜΑΤ προς παίκτες, φροντιστές αλλά και κάθε άνθρωπο που βρισκόταν στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή.