Αγρια επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 24χρονος φοιτητής, στην οδό Παπαδάκη στην περιοχή Ελληνορώσων. Οι δράστες τον χτύπησαν με ιδιαίτερη αγριότητα και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία θέλησαν με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο να εκδικηθούν για την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής με βαριοπούλες και μπογιές στα γραφεία του κόμματός τους στη λεωφόρο Μεσογείων.

Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς, καθώς νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Ο 24χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής, ο οποίος είδε τον ξυλοδαρμό και κάλεσε την Αμεση Δράση.

Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Οπως λένε οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει από πουθενά να είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω σακιδίου που είχε στον ώμο.

Οι αδίστακτοι δράστες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κάθονταν σε καφενείο και όταν τον είδαν να περνάει του επιτέθηκαν, βρίζοντάς τον και ξυλοκοπώντας τον μέχρι λιποθυμίας.

Στη συνέχεια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.