Πολλά νεύρα έχει τελευταία η Γιουβέντους και μάλλον όχι άδικα. Η κλήση του προέδρου της Αντρέα Ανιέλι και τριών πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ιταλικού συλλόγου να καταθέσουν για τις σχέσεις τους με το μέλος της Ντράνγκετα, Ρόκο Ντομινέλο, έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στη Γηραιά Κυρία.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Ανιέλι αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν η ιταλική ομοσπονδία και η επιτροπή κατά της Μαφίας. Σύμφωνα με αυτές, ο Ανιέλι και οι Φραντσέσκο Κάλβο, Αλεσάντρο ντ’ Αντζελο και Στέφανο Μερούλα συνεργάζονταν με τον Ντομινέλο σε θέματα πώλησης εισιτηρίων, είτε για μεμονωμένα παιχνίδια είτε για διαρκείας.

Ο Ανιέλι δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ο ρόλος του είναι να συναντά φιλάθλους, χωρίς πάντοτε να γνωρίζει ποιοι είναι και τι εκπροσωπούν.

«Αν κάποιοι απ’ αυτούς αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο σήμερα από τη Δικαιοσύνη είναι κάτι που δεν ήταν γνωστό τότε» υπογράμμισε ο Ανιέλι, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την κλήση του στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Νεύρα όμως έχει και ο προπονητής της ομάδας, Μαξ Αλέγκρι, παρά τη νίκη της Βέκια Σινιόρα με 1-0 επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα. Ο ιταλός προπονητής είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και φρόντισε να τους το δείξει και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Αλέγκρι βρίσκεται στο επίκεντρο μεταγραφολογίας καθώς θεωρείται από τα φαβορί να αντικαταστήσει τον Βενγκέρ, αν ο τελευταίος φύγει από την Αρσεναλ.

Παρά τα νεύρα, η Γηραιά Κυρία βρίσκεται καθ’ οδόν για την κατάκτηση του έκτου σερί Σκουντέτο και 33ο στη μεγάλη ιστορία της.

Τα αποτελέσματα: Τορίνο – Ιντερ 2-2, Μίλαν – Τζένοα 1-0, Εμπολι – Νάπολι 2-3, Αταλάντα – Πεσκάρα 3-0, Μπολόνια – Κιέβο 4-1, Κάλιαρι – Λάτσιο 0-0, Κροτόνε – Φιορεντίνα 0-1, Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-1, Ουντινέζε – Παλέρμο 4-1, Ρόμα – Σασουόλο 3-1.

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 73, Ρόμα 65, Νάπολι 63.