1+1+1+1=12! Τους δικούς τους μαθηματικούς κανόνες έχουν στη Νέα Σμύρνη, όπου ο εντυπωσιακός φέτος Πανιώνιος νίκησε με τον πλέον συνηθισμένο τρόπο (των Κυανέρυθρων) την ΑΕΛ και για 24 ώρες πλησίασε στους τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Για 6η φορά (σε 14 νίκες) και 4η συνεχόμενη η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς νίκησε με 1-0, ύστερα από γκολ που σημείωσε (στο 33′) ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μοχάμεντ Μπεν. Ο 28χρονος επιθετικός μάλιστα ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα και με τον Ηρακλή (1-0 στη Νέα Σμύρνη) και στη Βέροια. Μόνο στο 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν ήταν σκόρερ (Μασούρας), αλλά δεν αγωνίστηκε!

Η ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος είχε ωστόσο πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα γκολ, όμως ο Σαμέντ Γεσίλ έχανε τη μία μετά την άλλη αγχώνοντας τους οπαδούς του Πανιωνίου και τον προπονητή της ομάδας. «Από τη στιγμή που κάναμε τόσες φάσεις και δεν βάζαμε γκολ νόμιζα ότι θα ισχύσει ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά γλιτώσαμε» σχολίασε ο Μιλόγεβιτς.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Σιώπης (89′ Σαββίδης), Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ, Μασούρας (84′ Μαχμούτοβιτς), Γεσίλ (70′ Λάμπρου).

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Κόντορ, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Μασαλέσα (69′ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς (56′ Βαρέλα), Καπός (60′ Τσακοπίνο), Ναζλίδης.