«Δεν περισσεύει κανείς, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα παραμένει μέσα και στους τρεις στόχους της. Είναι δεδομένο ότι θα αξιοποιήσουμε και τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ, καθώς ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι».

Στην πρεμιέρα του (και ευρωπαϊκή μάλιστα) ως πρώτος προπονητής, ο Βασίλης Βούζας έδειξε ξεκάθαρα πως πρόκειται να ενεργοποιήσει τους παροπλισμένους παίκτες που έχει στο οπλοστάσιό της η ομάδα και μάλιστα το πιθανότερο είναι δύο από αυτούς (Μάριν και Καμπιάσο) να τους δούμε ακόμα και στο αρχικό σχήμα απόψε κόντρα στην Μπεσίκτας.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας, που έχουν έρθει με συνοδεία 54 δημοσιογράφων (ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε τόσους όσες φορές επισκέφτηκε τη χώρα μας) είναι το μεγάλο φαβορί και θέλουν να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης από απόψε.

«Αυτό που πρέπει να εμποδίσουμε είναι να βάλουμε τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα γκολ που δέχεται η ομάδα νωρίς στα ξεκινήματα των ημιχρόνων, αλλά και το να ξαναβρούμε κομμάτια της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας στην επίθεσή μας» τόνισε ο έλληνας τεχνικός που δεν έδειξε να έχει τρακ και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.

«Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και νομίζω ότι ήδη η ψυχολογία μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ομως πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο» πρόσθεσε ο Αλμπέρτο Μποτία που θα έχει πολύ δύσκολη δουλειά απόψε, όπως και όλη η άμυνα.