Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είχε λάβει απόφαση για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι, παρά τη νέα τεράστια αποτυχία με ήττα-ανατροπή από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Τα σενάρια φέρνουν τον ιταλό τεχνικό με το ένα πόδι στην έξοδο, όμως, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Πέμπτη.

Ωστόσο, την… ψυχραιμία της διοίκησης δεν είχαν περίπου 50 οπαδοί της ομάδας που μετά τον αγώνα του Ηρακλείου, έσπευσαν στο ξενοδοχείο που μένει η πράσινη αποστολή και αποδοκίμασαν έντονα παίκτες και προπονητή.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να χάσουν πρόωρα και τον στόχο του Κυπέλλου και οι πιέσεις που ασκούνται σε όλους είναι τεράστιες, αν αναλογιστούμε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και το -7 στο πρωτάθλημα.

Ετσι, οι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και πήγαν στο ξενοδοχείο με άγριες διαθέσεις: «Ξεφτίλες, φύγετε από εδώ», φώναζαν μεταξύ άλλων.

Οπως ήταν λογικό, τα περισσότερα… γαλλικά άκουσε ο ιταλός κόουτς, ο οποίος μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και μάλιστα πρόθεσή του είναι να μείνει και να παλέψει!

Ευτυχώς, στον χώρο βρισκόταν αστυνομική δύναμη και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν…