Και πώς να μη γίνει μόνιμος ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Κορακάκης; Ο παλαίμαχος μέσος του Ατρομήτου ανέλαβε προσωρινά ως λύση ανάγκης την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών, αλλά πλέον φαίνεται ότι τίποτα δεν τον κουνά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας των δυτικών προαστίων. Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ έπαψε πια να αναζητεί νέο κόουτς. Ο Κορακάκης διαδέχθηκε τον απολυθέντα Τραϊανό Δέλλα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έκτοτε ο Ατρόμητος είναι εντυπωσιακός και αήττητος. Νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (1-0), πήρε ισοπαλία (0-0) στην Ξάνθη, επικράτησε εντός της Βέροιας (1-0) και χθες πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (2-1) στη δύσκολη έδρα του Ηρακλή. Κάπως έτσι σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών εκτοξεύτηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στα υψηλά πατώματα και ξανακάνει ευρωπαϊκά όνειρα, έστω κι αν ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Η παρέμβαση-συνεισφορά του Κορακάκη στη νίκη της ομάδας του υπήρξε καθοριστική, καθώς η είσοδος του Μίλος Στόιτσεφ αντί του Βασιλείου στο 71′ άλλαξε τον ρου του αγώνα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο 29χρονος σέρβος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ζιαμπάρη, κερδίζοντας πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ούμπιδες. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως ισοφαρίζοντας (1-1) στο 84′ με κοντινή κεφαλιά του Λουκίνα, όμως ο «δαιμονισμένος» Στόιτσεφ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 88′ έκλεψε την μπάλα από τον Κυριακίδη, έκανε μια κούρσα 40 μέτρων και πάσαρε στον αμαρκάριστο Τόνσο, ο οποίος αφού ντρίμπλαρε τον Ρούσσο και τον Χουάντερσον δεν αστόχησε σε άδειο τέρμα. Αυτό το γκολ βύθισε τον Γηραιό ακόμη περισσότερο, καθώς όχι μόνο τον διατήρησε στην τελευταία θέση, αλλά έδωσε αφορμή για νέο κύκλο αντιπαράθεσης στην κόντρα των οπαδών με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ακούγονταν συνθήματα κατά των Παπαθανασάκη και Καγιούλη, ενώ έγινε προσπάθεια και για «επίσκεψη» μιας ομάδας σκληροπυρηνικών στα επίσημα.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (80′ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Λάμπρου (46′ Πασάς), Λουκίνας.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Λημνιός (82′ Μπάγκα), Βασιλείου (71′ Στόιτσεφ), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (74′ Λε Ταλέκ).