Με το σουτ-φωτοβολίδα του Σοτζάεϊ Μασούντ στο 34′ και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό γκολ του έτερου Ιρανού Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ξεκίνησε την κούρσα για το 2-0 στο 78′ πίσω από το κέντρο, ο Πανιώνιος υπέταξε (1-2) τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο «ρεφάροντας» για την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια. Ο Ηρακλής μείωσε με τον Λεοζίνιο στο 85′, ενώ είχε ευκαιρία να κλέψει τον βαθμό στο 95′ αλλά ο Ανδρέας Γιαννιώτης έσωσε τους Κυανέρυθρους.

«Πριν από την έναρξη του ματς έμαθα ότι έχασα τον ξάδελφό μου. Γι’ αυτό ήμουν συγκινημένος μετά την επίτευξη του γκολ. Είχα ζητήσει από τον Θεό να με βοηθήσει και το έκανε. Παραδέχομαι ότι ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ μετά το τραγικό συμβάν και στην αρχή δεν πατούσα τόσο καλά, αλλά στη συνέχεια κατάφερα να εστιάσω την προσοχή μου στο ματς. Τέτοια πράγματα πρέπει να τα ξεπερνάμε γιατί δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή» είπε ο Μασούντ, ο οποίος μετά το γκολ ξέσπασε σε κλάματα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου (75′ Λουκίνας), Αγγελόπουλος (46′ Καραγκούνης), Μοντέιρο (46′ Λάμπρου), Περόνε, Λεοζίνιο, Πασάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (88′ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (81′ Εντόνγκ), Μασούντ, Γκιοτά, Μασούρας (70′ Μπεν).