Η έμπνευση του Γιάννη Πετράκη να περάσει ως αλλαγή τον Ιγκόρ Φελίπε Βιντάλ στο 52′ έμελλε να γίνει η κίνηση που έκρινε την αναμέτρηση Κέρκυρας – ΠΑΣ Γιάννινα καθώς με περίτεχνη ενέργεια και διαγώνιο σουτ στο 80′ ο 20χρονος Βραζιλιάνος προσυπέγραψε τη μεγάλη νίκη (0-1) του ΠΑΣ.

«Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα, ούτε μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Για να κερδίσεις πρέπει να κάνεις το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα σου δείξει τι αξίζεις. Το λόγια είναι εύκολα, τα έργα είναι δύσκολα κι εμείς δεν θέλουμε να λέμε πολλά, προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε έργα. Ο Βιντάλ μας βοήθησε πάρα πολύ», υποστήριξε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, ενώ ο ομόλογός του στην Κέρκυρα Μιχάλης Γρηγορίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: «Στο ίδιο έργο θεατές. Ο,τι έγινε με τον Πλατανιά, το ίδιο συνέβη και τώρα. Καταφέραμε και χάσαμε. Δεν έχουμε πολλά να πούμε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84′ Κόντος), Ιωάννου, Ζορμπάς (76′ Γεωργακόπουλος), Γκόμες, Ντουαλά (65′ Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο (90′ Κούτρης), Ναδάλες, Κοζορώνης (73′ Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Σκόνδρας, Μαμπουλού (52′ Βιντάλ).