Στην Εξεταστική Επιτροπή της Bουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης θα προσέλθουν οι διευθυντές της Attica Bank, ενώ το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά στο δανειακό σκέλος της Attica θα δοθεί σε όλα τα κόμματα, όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος.

«Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία καχυποψία, όλα στο φως» υπογράμμισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm». Σημείωσε ακόμη πως «η διοίκηση της τράπεζας ήταν η ίδια που είχε ορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση», για να επισημάνει πως ο εποπτικός μηχανισμός και η Τράπεζα της Ελλάδος θα έπρεπε να στείλουν το πόρισμα στον εισαγγελέα, εάν υπάρχει πρόβλημα.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως η Επιτροπή ασχολείται με οποιαδήποτε παράβαση κανόνων διαπιστώνεται, σε σχέση με τη δανειοδότηση των μέσων ενημέρωσης και των κομμάτων, από οποιαδήποτε τράπεζα έχουν χορηγηθεί δάνεια.

Ανέφερε τέλος ότι στην Επιτροπή αναμένονται εκτός των διευθυντών της Attica Bank και οι κ. Προβόπουλος και Στουρνάρας έως στις 11 Οκτωβρίου.