Με τα πιο σκληρά λόγια, αλλά και με απειλές περί… λύσης συμβολαίων ακόμη και σχεδόν ολόκληρης της ομάδας, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το κάκιστο παιχνίδι της ομάδας και το 0-0 που παραχώρησε στη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πήγε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στα αποδυτήρια και προειδοποίησε πως εάν δεν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στο Ισραήλ δεν θα διστάσει να αλλάξει ακόμη και ολόκληρη την ομάδα:

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που είδαμε σήμερα. Αυτός δεν ήταν ο δικός μου Ολυμπιακός, αυτός που θέλω να βλέπω. Αν δεν πάρετε την πρόκριση, να μην γυρίσετε στην Ελλάδα. Να πάτε σπίτια σας με τα πόδια! Θα πάρω άλλους παίκτες που θα είναι καλύτεροι από εσάς.

»Κοιτάξτε να κάνετε αυτό που πρέπει στο Ισραήλ γιατί δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα στην ομάδα ούτε για εσάς. Ο κόσμος προσπάθησε να έρθει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στο Καραϊσκάκη κι εσείς τον απογοητεύσατε. Και λίγα σας είπαν απόψε οι φίλαθλοι», είπε μεταξύ άλλων στους «ερυθρόλευκους» παίκτες που τον παρακολουθούσαν σιωπηλοί.