«Βόμβα» στην ισπανική αποστολή λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Euro 2016.Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Diario», Νταβίντ ντε Χέα και Ικέρ Μουναΐν φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία! Διέψευσε τα πάντα ο 25χρονος τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας.

Τα ονόματα τους έδωσε προστατευόμενη μάρτυρας που βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Torbe. Τη μαρτυρία αυτή έρχεται να «ενισχύσει» κατάθεση νεαρής που ισχυρίζεται ότι προ τριετίας κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους δύο παίκτες, σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντε Χέα είχε ρόλο μεσάζοντα. Στην ίδια υπόθεση, φέρεται να εμπλέκεται και ο Ισκο, αλλά οι αρχές δεν θεωρούν ότι αυτό είναι απόλυτα ακριβές και ενδεχομένως η μαρτυρία να αφορά άλλον παίκτη.

Να σημειώσουμε ότι η εφημερίδα Marca προχώρησε σε ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών της, για το αν ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παραμείνει στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας.

Ντε Χέα: «Ολα είναι ψέματα»

Ο Νταβίντ Ντε Χέα μίλησε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα και θα αγωνιστεί κανονικά στο Euro 2016.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν ξέρω πώς και από πού προέκυψαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Η υπόθεση είναι πλέον είναι στα χέρια των δικηγόρων μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρω τι έχω κάνει στη ζωή μου. Είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος. Όλα αυτά τα ψέματα μου δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσω να προπονούμαι και να βοηθήσω την εθνική.Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Euro, βγήκα να μιλήσω γιατί ήθελα να ξέρει η οικογένειά μου πως όλα αυτά είναι ψέματα», πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι είχαν προηγηθεί βρετανικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο ισπανός τερματοφύλακας είχε ήδη εγκαταλείψει την αποστολή και επρόκειτο να επιστρέψει στη Μαδρίτη.