Η Ζόλνοκι θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του final-6 στο Champions League στο πόλο, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας επικράτησε απόψε της Μπαρτσελονέτα με 7-5, στο κατάμεστο «Άλφρεντ Χάγιος», και την Παρασκευή στις 8 μ.μ. θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σάντορ Τσεχ φημίζεται για την επιθετική της δεινότητα, αλλά σήμερα πήρε το ματς χάρη στην άμυνά της και τον διεθνή τερματοφύλακα Βίκτορ Νάγκι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Οι Μαγυάροι πήραν από την αρχή του ματς το προβάδισμα και έφτασαν ακόμη και στο +4 (6-2) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Ισπανοί μείωσαν σε 6-4, αλλά ένα γκολ του Ντένες Βάργκα «καθάρισε» τον αγώνα και την πρόκριση στην τετράδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-0, 3-1, 1-3

Τα γκολ:

ΤΣΟΛΝΟΚΙ: Μίτροβιτς 2, Κις 2, Ντένες Βάργκα 2, Βάμος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Στρ. Ράσοβιτς, Μουνάριθ, Μινγκουέλ, Β. Ράσοβιτς, Φαμέρα

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του final-6, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ επικράτησε 8-6 της οικοδέσποινας Έγκερ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου Προ Ρέκο. Κορυφαίος των Κροατών ήταν ο Λούκα Λόντσαρ με τέσσερα τέρματα, τα δύο εκ των οποίων έκριναν την αναμέτρηση στην τελευταία περίοδο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 2/6

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

1. Έγκερ (Ουγγαρία)-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία) 6-8

2. Τσόλνοκι (Ουγγαρία)-Μπαρτσελονέτα (Ισπανία) 7-5

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6

ΘΕΣΕΙΣ 5-6

3. 18:30 Έγκερ (Ουγγαρία)- Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

4. 20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)- Τσόλνοκι (Ουγγαρία)

5. 21:30 Προ Ρέκο (Ιταλία)-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6

6. 20:30 Ηττημένος 4-Ηττημένος 5 (Θέσεις 3-4)

7. 22:00 Νικητής 4-Νικητής 5 (ΤΕΛΙΚΟΣ)