Ο Ταϊλανδός, ο οποίος έζησε μία ανήκουστη περιπέτεια όταν ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων τον δάγκωσε στο ανδρικό του μόριο ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του σπιτιού του, έχει αρχίσει να αναλαμβάνει σήμερα, σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου που αναρρώνει.

«Τα τραύματά του τον πονούν λιγότερο και πλέον μπορεί να ουρεί κανονικά», τόνισε υπεύθυνος του τοπικού νοσοκομείου στην επαρχία Τσατσοενγκσάο, ανατολικά της Μπανγκόκ.

Όπως πρόσθεσε, του έχουν χορηγηθεί αντιβιωτικά και αναμένεται εντός λίγων ημερών να λάβει εξιτήριο.

Ο Ατθαπόρν Μπουνμακτσουάι έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη όταν ο πύθωνας που είχε κρυφθεί στις σωληνώσεις του σπιτιού του, του επιτέθηκε όταν εκείνος πήγε στη λεκάνη της τουαλέτας για την ανάγκη του.

Ο ίδιος περιγράφοντας την περιπέτειά του δήλωσε πως «πίστεψε ότι το πέος του είχε κοπεί, καθώς (το δήγμα) ήταν πολύ δυνατό», αλλά παρ’ όλα αυτά κατόρθωσε ν’ αρπάξει το ερπετό από τον λαιμό, εμποδίζοντάς το να τον τραβήξει προς τα κάτω.

Η γυναίκα του κι ένας γείτονας, θορυβημένοι από τις φωνές του, έσπευσαν και, καθώς αυτός κατόρθωνε να αποσπασθεί από τις στιβαρές γνάθους του φιδιού, τύλιξαν το κεφάλι του γιγαντιαίου ερπετού σε μία πλαστική σακούλα.

Στη συνέχεια επενέβησαν οι διασώστες που μπόρεσαν με λαβίδες να βγάλουν το ερπετό από τις σωληνώσεις και να το αφήσουν ελεύθερο σε δασική ζώνη μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Έχοντας λάβει τέλος η περιπέτεια, είναι πλέον ευκαιρία για την οικογένεια Ατθαπόρν να προβεί σε μία ανακαίνιση της σπασμένης της τουαλέτας, την οποία σκοπεύει ν’ αντικαταστήσει με μία μοντέρνα λεκάνη με ενσωματωμένο καζανάκι.