Στις αποφάσεις των διαιτητών και κυρίως του Τάσου Πηλοϊδη απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την αποψινή ήττα του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε ηθικοί νικητές, το λάβαμε το μήνυμα, δεν παίχθηκε επί ίσοις όροις το ματς», ενώ πρόσθεσε ότι «χάσαμε, γιατί στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε χωρίς τον leader μας (σ.σ. τον Καλάθη). Αυτό συνέβη, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Πηλοϊδης) τον στοχοποίησε».

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Ήταν ηθικοί νικητές. Δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια, το λάβαμε το μήνυμα», είπε αρχικά ο Πεδουλάκης και συνέχισε: «Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς που σημαδεύτηκε ο Γκιστ. Σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, και ο Ολυμπιακός βάρεσε 20 βολές. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν, ούτε την ομάδα μου, ούτε εσάς».

Σε ερώτηση για το αν χάθηκε μία ευκαιρία, απάντησε: «Δεν χάθηκε μία ευκαιρία, δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις το ματς. Ήμασταν καλύτεροι. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι νέα τα παιδιά μας ή όχι. Μας έλειψε πολύ ο Γιώργος ο Παπαγιάννης στα προηγούμενα παιχνίδια. Χάσαμε, γιατί στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε χωρίς τον leader μας (σ.σ. τον Καλάθη). Αυτό συνέβη, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Πηλοϊδης) τον στοχοποίησε».