Η Λέστερ δεν σφράγισε το δικό της όνειρο στο Ολντ Τράφορντ και πλέον η υπόθεση τίτλος πήρε μία μικρή παράταση. Η ομάδα του Ρανιέρι έφερε 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν σφράγισε το πολυπόθητο πρωτάθλημα στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός κι αν τη Δευτέρα η Τότεναμ ηττηθεί εκτός έδρας από την Τσέλσι.

Σε κάθε περίπτωση η Λέστερ είναι αγκαλιά με τον τίτλο, καθώς και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρειάζεται δύο βαθμούς ή να μην κάνει το 3Χ3 η Τότεναμ.

Στο 8’ ο Μαρτιάλ έκανε το 1-0 για την Μάντσεστερ, ενώ ο Μόργκαν στο 17’ ισοφάρισε. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντρινκγουότερ.

Με χατ-τρικ του Σάιντο Μανέ, η Σαουθάμπτον νίκησε (4-2) τη Μάντσεστερ Σίτι, που κινδυνεύει πλέον να χάσει την 4η θέση. Η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ με τον Λονγκ (25′) και τρία λεπτά αργότερα ο Μανέ σημείωσε το 2-0. Η Σίτι μείωσε με τον Ιεανάτσο (44′), αλλά και πάλι ο Μανέ με δύο γκολ (57′ και 68′) έκανε το 4-1. Ο Ιεανάτσο σκόραρε και πάλι (78′) μειώνοντας στο τελικό 4-2.

Το… πείραμα του Κλοπ δεν έπιασε και η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Σουόνσι. Ο γερμανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, δείχνοντας ότι έχει το μυαλό του στον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ.

Η Σουόνσι με σκόρερς τους Αγιού (20’,67’) και Κορκ (33’) πήρε μία εύκολη νίκη με τους «κόκκινους» να μειώνουν στο 65’ με τον Μπεντέκε.