Άλλες τρεις συλλήψεις υπαλλήλων της κατασκευαστικής που ήταν υπεύθυνη για την ανισόπεδη γέφυρα που κατέρρευσε στην Καλκούτα έκανε η αστυνομία, ενώ ο απολογισμός των νεκρών έχει ανέλθει σε 26. Οι ελπίδες για ανάσυρση επιζώντων έχουν σχεδόν εξανεμιστεί τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

«Τρία στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει την έδρα της στη Χαϊντεραμπάντ συνελήφθησαν τη χθεσινή νύκτα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επιθεωρητής Ντεμπασίς Μποράλ. Το Σάββατο οδηγούνται ενώπιον δικαστηρίου για την απαγγελία κατηγοριών.

Συνολικά, οκτώ υπάλληλοι της εταιρείας έχουν συλληφθεί. ενώ την Παρασκευή σφραγίστηκαν τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας IVRCL στην Καλκούτα.

Ο απολογισμός της τραγωδίας αυξήθηκε σε 26 νεκρούς, καθώς άλλη μία σορός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια. Οι διασώστες έχουν επίσης ανασύρει εκατό τραυματίες.

Η κυβέρνηση της Δυτικής Βεγγάλης, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Καλκούτα, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας στους κόλπους της δημόσιας υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τις υποδομές ώστε να διαπιστωθεί πώς είχε εγκριθεί το σχέδιο κατασκευής της γέφυρας.

Σύμφωνα με τον Ντέρεκ Ο’Μπράιαν, κοινοβουλευτικό της Δυτικής Βεγγάλης, η εταιρεία IVRCL είχε αποκλειστεί από όλα τα εργοτάξια σε άλλα κρατίδια της Ινδίας λόγω της «κακής φήμης» της.