Εντυπωσιακός ήταν ο Πλατανιάς, ο οποίος πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 του Λεβαδειακού για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι ποδοσφαιριστές του Παράσχου έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και με τα γκολ των Κουλιμπαλί (4΄), Αποστολόπουλου (32΄) και Ανγκούλο (37΄), πήραν τους τρεις βαθμούς.

Το καλύτερο ημίχρονο στην Super League πραγματοποίησε ο Πλατανιάς, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν… καταιγιστικοί στη Λιβαδειά κι υποχρέωσαν την ομώνυμη ομάδα σε παθητικό ρόλο. Μόλις στο 4’ ύστερα από πάσα του Μοσχονά ο Κουλιμπαλί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Στο 32’ ο Στανισάβλιεβιτς απέφυγε ωραία τον Μεντίν και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μοσχονά, πάσαρε στον Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 37’. Ο Γιάχος προσπάθησε να γυρίσει στον Μοσχονά, η μπάλα κόλλησε στα νερά κι ο Κουλιμπαλί με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Πλατανιάς έκανε συντήρηση δυνάμεων, ενώ ο Λεβαδειακός φάνηκε πως έχει συμβιβαστεί με την ήττα. Στο 80’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μάντζιου, καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί χέρι του Τσουρίκοφ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς, Γιακουμάκης, Μεντί, Στάθης (46’ Ουόν), Τόπι, Μάντζιος, Μερεμπασβίλι (78’ Τσουρίκοφ), Μαχαμάτ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (85’ Τσιμόντζι), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (65’ Ράμος), Μουνάφο, Ανγκούλο, Ντίνας, Αποστολόπουλος