Τον πληγωμένο εγωισμό από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα ελπίζει να τον μετατρέψουν οι παίκτες του σε θετική ενέργεια μεθαύριο στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ των Βρυξελλών.

Το πρώτο παιχνίδι με την Αντερλεχτ πλησιάζει και ο πορτογάλος τεχνικός συνέχισε –πιο έντονα χθες –την προσπάθεια να αδειάσει εντελώς το μυαλό των παικτών του από το ντέρμπι.

Ο Σίλβα, που θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή (η οποία και θα μεταβεί αύριο στις Βρυξέλλες), θεωρεί κλειδί για την πρόκριση το πρώτο παιχνίδι και θέλει να πάρει αποτέλεσμα.

Δεδομένου μάλιστα ότι εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μέσα σε μία εβδομάδα, ο τεχνικός των πρωταθλητών ξέρει καλά ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μεθαύριο ισοδυναμεί με μισή (και πλέον) πρόκριση.

Βελγικά δημοσιεύματα θέλουν ήδη τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί στενά τον 23χρονο τερματοφύλακα του Πανιωνίου Σωκράτη Διούδη που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Στη Νέα Σμύρνη παίζει δανεικός από την Μπριζ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «Het Nieuwsblad», στην πρωτοπόρο ομάδα του βελγικού πρωταθλήματος δεν έχουν πρόθεση να του ανανεώσουν το συμβόλαιο το καλοκαίρι.