To τρίτο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος κρίνεται σήμερα Τετάρτη στο Περιστέρι (19:30, OTESport 3). Εκεί Ατρόμητος και Παναθηναϊκός θα το διεκδικήσουν με όλες τις προβλέψεις ανοιχτές ύστερα από το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Γκαρσία και Κούρο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι από την άλλη έχει πολλά προβλήματα καθώς λείπουν οι τιμωρημένοι Ζέκα και Κουτρουμπής, οι τραυματίες Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ, αλλά και οι ανέτοιμοι Λέτο, Μαμούτε και Εβαντζελίστα.

Αντίθετα, αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα ο Μάρκους Μπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ να έχουν κλείσει ήδη δύο θέσεις στους «4», ενώ αύριο Πέμπτη διεξάγεται ο τελευταίος προημιτελικά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο.

ΠΑΕ ΠΑΟ: Αίτημα για σύσκεψη πριν το ματς με τον Ατρόμητο

Αυτό που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος έγινε σήμερα το πρωί πραγματικότητα. Με επιστολή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει τη διεξαγωγή σύσκεψης ενόψει του αποψινού επαναληπτικού αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» καλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της αναμέτρησης (ΕΠΟ, Αστυνομία, Ατρόμητο και Υπουργείο) για να συζητήσουν σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα. Στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι η απόφαση της ΠΑΕ του Περιστερίου να βάλει λουκέτο στην θύρα των φιλοξενούμενων οπαδών μπορεί να αποδειχθεί άκρως επικίνδυνη και να επιφέρει επεισόδια, από τη στιγμή που εδώ κι αρκετές ημέρες είχε συμφωνηθεί και η παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς.

Ηδη, οι οργανωμένοι οπαδοί του αθηναϊκού συλλόγου έχουν καλέσει τους ομοϊδεάτες τους να βρεθούν το βράδυ έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας.»