Ενας 27χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας με θύμα 43χρονο, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Πρωινές ώρες της 30ής Ιανουαρίου, ο 43χρονος αποχώρησε από τον χώρο που διασκέδαζε με την παρέα του και σταμάτησε διερχόμενο ταξί στην οδό Κολοκοτρώνη. Πριν την επιβίβασή του, συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με τον 27χρονο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ταξί και αποχώρησε.

Κατά τη διαδρομή έχασε τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, είχε υποστεί βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και στο ημιθωράκιο, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 27χρονος με τον οποίο συνεπλάκη το θύμα εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Απολογούμενος, παραδέχθηκε το επεισόδιο και περιέγραψε τη συμπλοκή, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν, μετά από διασκέδαση, υπό την επήρεια αλκοόλ και θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.