Η πλήρης γκάμα νέων μοντέλων, οι νέοι κινητήρες E6 πετρελαίου και βενζίνης, η ποιοτική και εξοπλιστική αναβάθμιση των μοντέλων της φίρμας αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες από την ελληνική αντιπροσωπεία του Ομίλου Συγγελίδη έφεραν τη PEUGEOT στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρεία στην ελληνική αγορά, σημείωσε το 2015, 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων με μερίδιο αγοράς 6,4%, εμφανίζοντας αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014 - ποσοστό που σηματοδοτεί ένα απόλυτο ρεκόρ!

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την PEUGEOT Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Ενημερωτικά, η ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC & LTR), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από