Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για τον μικρό Φοίβο Λέσι, τον οποίο ανήμερα των Φώτων απήγαγε ο πατέρας του, αφού πρώτα είχε σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφίες τόσο του ανήλικου αγοριού όσο και του πατέρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στις 06/01/2016 στις 19:00 το απόγευμα, απήχθη ο ανήλικος Φοίβος (ον.) Λέσι (επ.) ετών 4,5 από τον πατέρα του κύριο Λέσι (επ.) Τζέημς (ον.) Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Ο ανήλικος Φοίβος έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας κύριος Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους».

Όσοι γνωρίζουν κάτι ή δουν τα δύο αυτά πρόσωπα, μπορούν να καλέσουν σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά 116000.