Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα τραγούδησε και λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής ραπ σε βίντεο που στοχεύει να ενθαρρύνει όλους τους νέους της Αμερικής να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο, παρά το πολύ συχνά υπέρογκο κόστος αυτών των σπουδών.

Στο βίντεο αυτό διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο Harvard, η Μισέλ Ομπάμα λικνίζεται και τραγουδάει στο πλευρό του κωμικού ηθοποιού Τζέι Φάροου, στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

«Στο νότιο Σικάγο (σ.σ απ’ όπου η Μισέλ Ομπάμα κατάγεται) όλοι μας το γνωρίζουμε. Επρεπε να μελετήσουμε πολλές ώρες επιπλέον για να τα καταφέρουμε και την επόμενη ημέρα. Και όλος ο κόσμος πρέπει να μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του. Εσύ, παιδί από το Μίσιγκαν, αυτό θα μπορούσε να σε αφορά» τραγουδάει η σύζυγος του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

«Δεν είναι η πρώτη εμφάνιση»

Το βίντεο μεταφορτώθηκε στον ιστότοπο CollegeHumor.com.

Δεν πρόκειται για την πρώτη «εμφάνιση» της Μισέλ Ομπάμα επί σκηνής. Την 6η Απριλίου είχε χορέψει στους κήπους του Λευκού Οίκου για να εορτάσει την 5η επέτειο από την έναρξη της εκστρατείας της «Let’s Move».

Στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης η ερμηνεία της διαδόθηκε ταχύτατα με την ετικέτα #FLOTUSbars (bar σημαίνει μουσικό μέτρο).

Θαυμαστές της Μισέλ Ομπάμα επιδοκίμασαν τις ικανότητες της Πρώτης Κυρίας στην ραπ αλλά και την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε πιθανόν να προκαλέσει αμηχανία στις ανήλικες κόρες της, τη Σάσα και τη Μαλία.