Και οι έξι ήταν υπέροχοι! Η σκηνοθέτρια Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, δηλαδή, και οι πέντε πρωταγωνιστές της στην ταινία «Chevalier» που συναγωνίζεται το σουξέ του λανθιμικού «Lobster» – με την καλή έννοια.

Και οι έξι έδωσαν το «παρών» στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα στην κατάμεστη αίθουσα του «Ολύμπιον», χαρίζοντας κάτι από την ποπ λάμψη των σταρ στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (έλειπε μόνο ο Μάκης Παπαδημητρίου).

Εντάξει, πιο «έμπειρος» σ’ αυτό το πεδίο ήταν ο Σάκης Ρουβάς που παίζει τις σέλφις στα δάχτυλα, αλλά εξίσου δυνατό χειροκρότημα -αν όχι μεγαλύτερο- εισέπραξε ο Βαγγέλης Μουρίκης με το που μπήκε στην αίθουσα (το γεγονός ότι πρόσφατα εμφανίστηκε στη «Νορβηγία» του Βεσλεμέ και έχει κατοχυρωθεί ως ηθοποιός του Γιάννη Οικονομίδη προφανώς θα έπαιξε το ρόλο του).

Η εκδήλωση είχε απ’ όλα: και θεσμικές παρουσίες -το μάτι μας πήρε κάπου τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη- και μέτρα ασφαλείας (κάποιοι bodyguards εντός της σάλας) καιτις πρώτες προβλέψεις για διάκριση της ταινίας στη λήξη του Φεστιβάλ.