Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός στην Κορινθία ,ενός αγοριού ηλικίας μόλις δυο χρόνων , το οποίο μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο των Παίδων στην Αθήνα.

Για τον ξυλοδαρμό συνελήφθησαν ο 23χρονος φίλος της μητέρας του για βαριές σωματικές βλάβες καθώς και η 22χρονη η μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου Το βίαιο περιστατικό διαδραμματίσθηκε στις 30 του μήνα σε ένα αλσύλιο σε κοντινή απόσταση από τον καταυλισμό που μένουν η μητέρα και το παιδί.

Την επόμενη ημέρα περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και σε άσχημη κατάσταση από τραύματα με γροθιές και κλωτσιές το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αρχικά η μητέρα του αγοριού έπεσε σε αντιφάσεις και ισχυρίσθηκε ψευδώς ότι το παιδί το ξυλοκόπησε ο βιολογικός του πατέρας. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου.

Αργότερα κατά τη διάρκεια της εξέτασης η μητέρα είπε ότι το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον 23χρονο φίλο της , όταν αυτή αρνήθηκε την πειστική απαίτηση να το βγάλει στην επαιτεία. Οργισμένος τότε ο 23αχρονος επιτέθηκε στο παιδί και το χτύπησε.