Τρίτη ισοπαλία στα παιχνίδια του Europa League για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 0-0 με την Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας, για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 87΄ αποβλήθηκε ο Τζεντρζέτζικ και στο 89΄ ο Ζαϊρο, αμφότεροι με 2η κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι παρά την ταχύτητα και τον ρυθμό του, δεν είχε φάσεις και το τελικό λευτό αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Ενα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς καμμιά αξιόλογη φάση μπροστά στις δυο εστίες είναι σπάνιο φαινόμενο ειδικά σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά για 45 λεπτά κι ενώ οι δυο τερματοφύλακες περιορίζονταν σε υποχρεωτικές και τυπικές επεμβάσεις, το παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα είχε αρκετά θετικά χαρακτηριστικά, από τους δυο αντιπάλους όπως δύναμη, ταχύτητα, κάποιο πάθος αλλά και μηδενικές τελικές.

Ο ΠΑΟΚ με νέο προφίλ και ορεξάτους παίκτες διεκδικούσε το καλύτερο από μια ομάδα που ήρθε για να μην χάσει. Η Κράσνονταρ μια γρήγορη και πειθαρχημένη ομάδα γύρεψε το καλύτερο γι αυτήν με τακτική που περιορίζονταν σε αντεπιθέσεις και σωστή ομαδική αμυντική λειτουργία.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Βίτορ (46΄ Λέοβατς), Κόστα, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72΄ Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57′ Μπερμπάτοφ).

Κράσνονταρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρζέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (65′ Μαμάεφ) , Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63′ Αρι).