Στα σπίτια τους επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης οι 362 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, αφού λόγω της έντονης βροχόπτωσης αρκετές αίθουσες πλημμύρισαν, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία του σχολείου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, Αντώνη Βλέτση, εξαιτίας της νεροποντής πλημμύρισαν πέντε μεγάλες αίθουσες και κάποιες άλλες βοηθητικές.

Τα προβλήματα για το σχολείο ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ένα μπουρίνι προκάλεσε ζημιές στα κεραμίδια της στέγης. Άμεσα ενημερώθηκε ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη και εστάλη η τεχνική υπηρεσία για να επιληφθεί της κατάστασης.

«Το σχολείο μας πλημμύρισε σε αρκετές αίθουσες από την ξαφνική νεροποντή. Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει από τα τέλη Αυγούστου, όταν ένα μπουρίνι σήκωσε τα κεραμίδια της στέγης. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος και έχει έρθει η τεχνική υπηρεσία τρεις φορές, ενώ περιμένουμε συνεργείο να αποκαταστήσει τη ζημιά» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βλέτσης.

Στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν μαθητές από όλο το νομό Θεσσαλονίκης, που μεταφέρονται με λεωφορεία. Ο διευθυντής μόλις αντιλήφθηκε, το πρωί της Τετάρτης, την κατάσταση των αιθουσών ζήτησε από τους οδηγούς των λεωφορείων να επιστρέψουν και πάλι τα παιδιά στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από