Η ΝΔ δεν αναζητάει έναν αντι - Τσίπρα αλλά το αντίθετό του, σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του Mega ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν επιθυμεί το επικοινωνιακό περιτύλιγμα και πως θέλει στο λαϊκισμό να αντιπαραθέσει την γλώσσα του ορθού λόγου και στον κρατισμό του Αλέξη Τσίπρα την στήριξη της ιδιωτικής οικονομίας.

Σχετικά με το εάν είναι νέος ή παλιός, υποστήριξε ότι είναι και νέος και παλιός «ή και έμπειρος», πάντως, πρόσθεσε, «είμαι σίγουρα νέος ηλικιακά και σίγουρα πιστεύω έχω νέες ιδέες».

Για το κύριο πρόβλημα που έχει διαπιστώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε πως «η ΝΔ είναι ένα κουρασμένο κόμμα, με μια δομή που παραπέμπει σε άλλες εποχές, που δεν κάνει χρήση νέων τεχνολογιών, που δεν μιλάει στη νεολαία και δεν μιλάει όσο θα έπρεπε στις παραγωγικές τάξεις».

Σχετικά με το debate ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ δεν έχει να φοβάται τίποτα από τον διάλογο και την ελπίδα ότι τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και ο κ. Τζιτζικώστας θα αποδεχθούν μια τουλάχιστον συζήτηση στη δημόσια τηλεόραση.

Το μείζον ερώτημα για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα τόνισε ότι το ασυμβίβαστο καλώντας τον περιφερειάρχη να πει ποιον θα επιλέξει ως επικεφαλής της ΚΟ σε περίπτωση που εκλεγεί.

«Πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα χαρτιά μας και να γνωρίζουν οι πολίτες τις λεπτομέρειες των προθέσεών μας», ανέφερε.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε ότι είναι αδιανόητο μεθοδολογικά να ζητείται η πρόθεση ψήφου όταν παραμένει άγνωστο το δείγμα των ανθρώπων που θα έρθουν στις 22 Νοεμβρίου να ψηφίσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από