Ικανοποιημένοι δηλώνουν εννέα στους δέκα πελάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής από τη διαδικασία αποζημίωσής τους, επιβεβαιώνοντας πως η εξυπηρέτησή τους από την εταιρεία τόσο για τα προγράμματα υγείας όσο και για τα άλλα προγράμματα είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Καθημερινά 103 εκατομμύρια πελάτες σε 59 χώρες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες αυτές, για τις οποίες απασχολούνται 157.000 άνθρωποι. Στην Ελλάδα – όπως αναφέρει η ΑΧΑ – οι 480 εργαζόμενοι της δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε μέσα από την ασφάλεια υγείας να αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα.

«Οι αποφάσεις που λαμβάνετε καθημερινά είναι πολλές. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ακόμα περισσότερες. Ανάμεσα στα θέματα που σας τριγυρίζουν καθημερινά υπάρχουν κάποια, τα οποία θα έπρεπε να ξεπερνάτε χωρίς να σας αγγίζουν. Θέματα όπως μία περιπέτεια υγείας για εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας» αναφέρει η εταιρεία.

Για το λόγο αυτό, ο στόχος της ΑΧΑ είναι να βοηθά τους πελάτες της να ζουν με λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά τους, κάτι το οποίο περνά και μέσα από τις παροχές που έχουν τα προγράμματα για να ασφαλίσουν την υγεία τους.

Η εταιρεία απευθύνει μάλιστα μήνυμα προς τους πολίτες πως «ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε είναι εξέχουσας σημασίας να νιώθουν την ασφάλεια που χρειάζονται, έχοντας δίπλα έναν ισχυρό και αξιόπιστο σύμμαχο για όλες τις ανάγκες της υγείας τους. Τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο κάλυψης κατά τη νοσηλεία».