Με πρωταγωνιστές τους Στέρλινγκ και Μπονί, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο Ετιχαντ την Μπόρνμουθ με 5-1, στην 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Στέρλινγκ πέτυχε τρία γκολ, ενώ άλλα δύο σημείωσε ο Μπονί.

Σνέιντερλιν, Ερέρα και Ρούνι ήταν οι σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 3-0 επί της Εβερτον στο Γκούτισον Παρκ, ενώ η Τσέλσι επικράτησε στο Στάμφορντ Μπριζ της Αστον Βίλα με 2-0 (Ντιέγκο Κόστα και αυτογκόλ Χάτον).

Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ στο Γουάτ Χαρτ Λέιν του Λονδίνου.Οι φιλοξενούμενοι με τον Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά στον πάγκο, αλλά και με αρκετές απουσίες, έδειξαν κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους. Ο γερμανός τεχνικός θέλει πίεση και δυναμικό παιχνίδι και σε αρκετές στιγμές, η Λίβερπουλ έβγαλε αυτά τα στοιχεία. Ο Κλοπ δεν είχε στη διάθεση του, Στάριτζ, Μπεντεκε, Ιγκς, Γκόμες, Ρόσιτερ, Χέντερσον.

Η Λίβερπουλ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Οριζί (10′), ενώ στο 28′ η Τότεναμ έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Μινιολέ εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ του Κλίντον. Στο 84′ ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είχε νέα επέμβαση σε σουτ του Κέιν, ενώ στο 89′ σε σουτ του Τσαν η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιορίς.

Η Αρσεναλ νίκησε 3-0 εκτός έδρας τη Γουότφορντ με γκολ των Σάντσες, Ζιρού και Ράμσεϊ.

Αλλα αποτελέσματα: Κρίσταλ Πάλας-Γουεστ Χαμ 1-3, Σαουθάμπτον-Λέστερ 2-2, Γουεστ Μπρομ-Σάντερλαντ 1-0.