Ένας 43χρονος κτηνοτρόφος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας του Σπύρου Αγγέλου, στις 4 Οκτωβρίου, σε δασική περιοχή στον Ασπρόπυργο.

Το μεσημέρι της ημέρας εκείνης ο 59χρονος είχε αναχωρήσει από το σπίτι του στον Ασπρόπυργο με το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό του, για ορεινή περιοχή προκειμένου να κόψει ξύλα, καθώς εργαζόταν ως βαρελάς. Ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης βρέθηκε νεκρός, με τρία τραύματα στην πλάτη του, από βολίδες πυροβόλου κυνηγετικού όπλου.

Μετά από 30 προσαγωγές ατόμων στη ΓΑΔΑ, ο 43χρονος αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα που τον είδε το επίμαχο διάστημα στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο 59χρονος. Προσήχθη, ανακρίθηκε και τελικά συνελήφθη, καθώς ομολόγησε με λεπτομέρειες την πράξη του.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ότι, όταν είδε στην περιοχή τον 59χρονο να κόβει ξύλα, του ζήτησε εξηγήσεις, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο ενός ζώου (τράγου) από το κοπάδι του δύο ημέρες νωρίτερα. Ακολούθησε λογομαχία και συμπλοκή των δύο ανδρών, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 43χρονος άρπαξε την καραμπίνα που είχε μαζί του το θύμα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Κινούμενος με το αυτοκίνητό του μετά την πράξη του, ο δράστης πέταξε στο βουνό το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.