«Έχω την απόλυτη διάθεση να με θεωρείτε δικό σας βουλευτή και να ασχοληθώ με τα τοπικά σας προβλήματα σαν να είναι η εκλογική μου περιφέρεια, ιδιαίτερα μετά από την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στο κοινοβούλιο», δήλωσε σήμερα από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, τόνισε ότι «για εμάς στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει διαχωρισμός των Ελλήνων πολιτών και αυτό πρέπει να το τονίζουμε σε κάθε περίπτωση, για να μην παίζουμε τα παιχνίδια αλλότριων συμφερόντων, που θα ήθελαν να μας βλέπουν να είμαστε σε ένταση».

«Θέλουμε μετριοπάθεια, σεβασμό του ενός προς τον άλλο και θέλουμε επίλυση των προβλημάτων. Αυτήν την πολιτική θα ακολουθήσω και ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αν κατορθώσω να εκλεγώ, και ως βουλευτής που ήδη είμαι», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε διαδοχικά τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και τον Μουφτή Κομοτηνής.