Απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για το εάν θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εισερχόμενος στα γραφεία του κόμματος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αντ' αυτού, επέλεξε να επιτεθεί στην κυβέρνηση για την φοροκαταιγίδα και τους μετανάστες της πλατείας Βικτωρίας, κάνοντας λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού.

Αν και μένει σχεδόν ένα 24ωρο έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ούτε αυτή τη φορά ξεκαθάρισε εάν θα μπει στη μάχη ή όχι.

Ωστόσο, η υποψηφιότητά του θεωρείται βέβαιη, και το γεγονός ότι η εκλογή προέδρου της ΝΔ θα γίνει από τη βάση, πιθανότατα παρέχει μια εξήγηση για τις αντιπολιτευτικές βολές της ημέρας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχήθηκε καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών στα οποία από σήμερα, 1η Οκτωβρίου, αυξάνεται ο ΦΠΑ, αν και ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι δεν θα συμβεί αυτό και ο Πάνος Καμμένος είχε προειδοποιήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εάν εφαρμοστεί ο ΦΠΑ 23%, όπως επισήμανε.
Επιπλέον, ευχήθηκε καλό μήνα στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που πίστεψαν ότι το μεταναστευτικό θα λυθεί από αυτήν την κυβέρνηση. Ακόμη, ευχήθηκε καλό μήνα σε κάθε οικογένεια που θα δεχθεί την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, παρά τις σχετικές υποσχέσεις.

Αφού υφάρπαξαν την ψήφο των πολιτών, τώρα βάζουν τους φόρους και αγνοούν τις υποσχέσεις τους, τόνισε και πρόσθεσε πως οι πολίτες δεν έχουν άλλη αντοχή, τους έχουν καταλάβει και ήδη δυσφορούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από