Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε μέσω twitter o κ. Αδωνις Γεωργιάδης που θα επιχειρήσει να εκπροσωπήσει την δεξιά τάση της Ν.Δ. από τη στιγμή που ο κ. Μάκης Βορίδης δεν θέλησε να εμπλακεί στις εσωκομματικές εκλογές. «Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε στο twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάγεται από το Αμύνταιο της Φλώρινας, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε.

Εργάστηκε ως διευθυντής των εκδόσεων Γεωργιάδη, τις οποίες είχε δημιουργήσει ο πατέρας του,[1] και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ, με τους συνδυασμούς του οποίου εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 2007 και του 2009.

Από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι το Φεβρουάριο του 2012 ήταν υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη ναυτιλία στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, που είχε την κοινοβουλευτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ.

Τον Φεβρουάριο του 2012 διαγράφηκε από το ΛΑΟΣ επειδή υπερψήφισε το «Μνημόνιο ΙΙ» και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Στις εκλογές του 2012 εκλέχτηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και μετά τον ανασχηματισμό της 24ης Ιουνίου 2013 ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Υγείας στην κυβέρνηση Σαμαρά, θέση την οποία διατήρησε έως τις 9 Ιουνίου 2014.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, θέση που διατήρησε και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.