Βαρύς οπλισμός ,όπως αντιαρματικό RPG, βρέθηκε θαμμένος επιμελώς στον προαύλιο χώρο της αγροικίας που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Πετρακάκος στο Μώλο Φθιώτιδας. Ο Πετρακάκος ήταν καταζητούμενος για ληστείες και θεωρείται από την αστυνομία ως συνεργός του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη. Συνελήφθη στο Βόλο και κρίθηκε ήδη προφυλακιστέος.

Στην αυλή της αγροικίας όπου έμενε έως πριν από ένα μήνα, στο Μώλο Φθιώτιδας, βρέθηκαν θαμμένα και συσκευασμένα με ιδιαίτερη επιμέλεια, συνολικά έξι καλάσνικοφ, δυο ούζι , επτά γεμιστήρες, δυο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων -κλείστρα και ελατήρια- καθώς και ισχυρά εκρηκτικά όπως ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι και μεγάλος αριθμός φυσιγγιών.

Οι έρευνες στην αγροικία συνεχίζονται ενώ ο οπλισμός έχει αποσταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ή άλλες ενέργειες.

Όλος ο οπλισμός βρέθηκε θαμμένος σε σημεία της αγροικίας και χρειάσθηκαν ειδικά μηχανήματα για τον εντοπισμό του. Τα όπλα ήταν επιμελώς συσκευασμένα σε σακούλες ώστε να προστατευθούν από την υγρασία και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην εξέταση του αντιαρματικού καθώς τέτοιου τύπου όπλο υπάρχει σε οπλοστάσια τρομοκρατών και έχει χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις όπως στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού καθώς και σε μία αποτυχημένη επίθεση στη Βαρυμπόμπη από την οργάνωση ΟΛΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστων » (ΟΛΑ) πρωτοεμφανίσθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2013 με το υψηλού ρίσκου χτύπημα εναντίον των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού.

Ακολούθησαν: Η ένοπλη επίθεση με Καλάσνικοφ στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι. Ενα αποτυχημένο χτύπημα με ρουκέτα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Mercedes στην Βαρυμπόμπη ενώ ηεπόμενη επίθεση της ΟΛΑ, έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2014 όταν η τρομοκρατική ομάδα κρούσης γάζωσε με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.